Eladó lakókocsi Magyarországon

Eladó lakókocsi Magyarországon

Cégünknél, a Caravan Travel Kft.-nél, büszkén kínálunk eladó lakókocsikat Magyarországon, kiemelkedő minőségben és kedvező áron. Amellett, hogy lakóautó bérléssel és kölcsönzéssel foglalkozunk, prémium és luxus lakókocsik eladásával is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Kínálatunkban megtalálhatók a legújabb, kifogástalan állapotú modellek, melyek mindegyike számos extrával felszerelt. Ha Ön is szeretné megtapasztalni a szabad és kényelmes utazás élményét, nézze meg eladó lakókocsi kínálatunkat!

Prémium eladó lakókocsik Magyarországon

Az eladó új lakókocsik megbízható cégtől történő vásárlása kiemelt fontosságú, és nálunk biztos lehet benne, hogy minőségi terméket kap. Íme néhány modell, melyeket kínálunk:

Tabbert Puccini 750 HTD

A 2023-as Tabbert Puccini 750 HTD modell 2100 kg saját- és 2500 kg teljes tömeggel rendelkezik. Hosszúsága 9480 mm, szélessége pedig 2500 mm. Az extrák között található exclusive belső hangulatvilágítás, két TV, amely Led és Smart, Pioneer USB/CD-s autórádió. Továbbá Enduro 505 lakókocsi mozgató mover, grillezős sütő, két 100 Ah-s munkaakkumulátor, Truma automata fűtés és bojler, valamint padlófűtés.

Tabbert Puccini 655 EL First Class

A 2023-as Tabbert Puccini 655 EL First Class modell saját tömege 1930 kg, teljes tömege 2200 kg, hosszúsága 8640 mm, szélessége pedig 2500 mm. Az extrák között alufelni, külső gáz és zuhany csatlakozó. Valamint Enduro lakókocsi mozgató Mover, két TV, 175 W-os Solar rendszer, padlófűtés, és gyári szőnyeg található a lakótérben.

Knaus Südwind 450 FU

A kisebb, de ugyanolyan minőségi 2023-as Knaus Südwind 450 FU modell saját tömege 1195 kg, teljes tömege 1700 kg.  Hosszúsága 6710 mm, szélessége pedig 2320 mm. Az extrák között alufelni, Enduro lakókocsi mozgató Mover, külső gáz és zuhany csatlakozó, manuális letalpaló, TV, Solar rendszer, utastérklíma található.

Eladó új lakókocsik megbízható cégtől

Cégünknél nem csak új, hanem használt lakókocsikat is kínálunk, melyeket rendszeresen karbantartunk, így biztos lehet benne, hogy megbízható és kiváló állapotú járművet kap. Eladó új lakókocsik megbízható cégtől történő beszerzése garantálja a minőséget és a tartósságot.

Miért válasszon minket?

  • Széles választék: Prémium és luxus lakókocsik széles választékát kínáljuk, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt.
  • Kedvező árak: Versenyképes árakkal dolgozunk, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a kényelmes utazást. Az eladó lakókocsi Magyarországon a Caravan Travel Kft.-nél kedvező áron érhető el.
  • Kiemelkedő minőség: Minden lakókocsink magas minőséget képvisel, számos extrával felszerelve.

Ha Ön is szeretné megtapasztalni a szabad és kényelmes utazás élményét, nézze meg eladó lakókocsi kínálatunkat Magyarországon!

Látogasson el hozzánk!

Várjuk szeretettel Veszprémben, ahol megtekintheti Magyarország legnagyobb, prémium kategóriás, full extra felszereltségű lakókocsi kínálatát. Az eladó lakókocsik Magyarországon nálunk találhatók a legjobb áron és legmagasabb minőségben.