A lakókocsi- és lakóautó bérlés aranyszabályai

Az emberek szeretnek nyaralni, de szeretnék ezt minél olcsóbban megúszni. Ennek hatására egyre inkább előtérbe kerülnek a költséghatékony nyaralási lehetőségek, melyek főleg a családosok számára jelentenek gazdaságos, megfizethető élményt. A napjainkban gyártott lakóautók minőségi felszereltsége már kiemelkedő, többet közülük akár prémium minőségbe is tudunk sorolni.

Milyen lakóautó kölcsönzésre van lehetőség?

A lakóautó kölcsönzésre alkalmas járműveket felépítésük, és ezzel együtt az utazó és alvóhelyek száma szerint is megkülönböztethetjük.

Kedveltebbek az úgynevezett alkóvos lakóautók, ahol a vezetőfülke fölött egy hatalmas hálófülke van kialakítva. Ez egy nagyon praktikus megoldás, viszont az autó magasságát hátrányosan befolyásolja. Az alkóvos lakóautókban általában 5-6 személy utazhat, és ugyanennyi hálóhely van kialakítva benne.

A másik lehetőség az úgynevezett félintegrált lakóautó, ahol az alacsonyabb felépítmény miatt kisebb fogyasztással, és kedvezőbb menettulajdonságokkal rendelkezik a lakóautó, viszont általában négy fő részére nyújt szállást, bár előfordul néhány típusban, hogy akár hat fő is utazhat.

A lakókocsik felszereltségük szerint is megkülönböztetjük, mint “prémium”, esetenként “prémium plusz” kategóriás lakóautók.

A lakókocsi bérlésénél a kategóriába sorolásnál elsősorban döntő a lakóautó életkora, állapota, valamint a felszereltsége.

Milyen funkciókkal van felszerelve a jó minőségű lakóautó?

A lakóautók szinte minden kényelmi feltételnek megfelelnek.

A vezető kényelmét állítható derék és kartámasszal ellátott ülés, állítható kormányoszlop, felhajtható térkép és irattartó, üdítőtartó, elektromos ablakemelő szolgálja. A futómű stabilitását a szervokormány és a camping-car kit felfüggesztés biztosítja.

A lakótérben lévő ülések és asztalok kiváló társalgó, étkező funkciót tudnak ellátni, lehajtásukkal pedig kényelmes fekvőhelyeket alakíthatóak ki. A lakótér kellemes hőmérséklete nagy melegben a fényvisszaverő ablakoknak és a nagy teljesítményű kétirányú turbóventilátoroknak köszönhető.

Hűvös, hideg időben a termosztáttal ellátott kályha és a légbefúvásos fűtés teremt barátságos hőmérsékletet az utazóknak. Lakóautó bérlés árak kedvezően itt!

A lakókocsi kölcsönzéshez milyen dokumentumok szükségesek?

– A jogosítványunk legyen minimum két éves, amit némi vezetői rutint feltételez.
– Szükség lesz a személyi igazolványra és a lakcím-kártyánkra.
– Illetve amit még minimum kérnek, az a bérlő nevére és lakcímére szóló, 30 napnál nem régebbi közüzemi számla.

Milyen feltételei vannak a lakóbusz kölcsönzésének?

– A lakókocsi  bérlés reggelén reggel 8 órától elvihető. Az utolsó napon pedig 18 óráig vissza kell vinni.
– A bérleti díjak tartalmazni szokták a casco biztosítást és az Assistance szolgáltatást, jó esetben egész Európára.
– A bérleti díj egy napra meghatározott úthasználatot feltételez, ami körülbelül 200 kilométer szokott lenni. Ha ezen felüli kilométert szeretnének megtenni, akkor az további költséget fog jelenteni.
– A bérlésnél a legtöbb esetben kauciót kell letenni, illetve a teljes bérleti díjnak is rendelkezésre kell állnia.
– A bérleti díj kategóriára van mindig meghatározva. Tehát a prémium plusz kategória biztosan drágább lesz egy kicsivel, mint például a sima prémiumos felszereltségű jármű.

Lakóautó Bérlés feltételeinek részleteit itt olvashatja! 

Lakóautó kölcsönzés árak kedvezően!

PRÉMIUMLAKÓAUTÓ

+36-20-2-428-824