Rendkívül jól állapotban lévő eladó lakóautók

Rendkívül jól állapotban lévő eladó lakóautók

Lényegében a cím lehetne a lakóautó eladó táblára biggyesztett szöveg alatt. A premiumlakoauto.hu weboldalon kizárólag olyan járművel találkozhat, amely top állapotban van.
Cégünk az összes eladó lakóautót egy-egy bérlést követően teljes átnézésre viszi.
Ez azt jelenti, hogy a rendszeres szervizelésen túl folyamatos átvizsgáláson esik át, hogy ne érje kellemetlen meglepetés sem az ügyfelet, se minket. Így mi biztosan tudjuk állítani, hogy bármely eladó lakóautót is nézi ki magának, abba csak bele kell ülni és hajtani.

Ámde nem csak ennyiből áll egy-egy átvilágítás, karbantartás. A lakóautó kölcsönzést követően a belteret is átvizsgáljuk. Megnézzük, hogy minden a helyén van-e, minden megfelelően üzemel-e. És ezt követi egy alapos tisztítás és fertőtlenítés. A jelenlegi helyzetre tekintettel, ez akár valamilyen újkeletű dolog is lehetne, de nem az. Mindig is fertőtlenítés után adtuk csak további kézbe a vásárlásra vagy bérlésre szánt lakóautókat.

Ezek összességéből könnyen le lehet szűrni, hogy ha nálunk választja ki az új üdvöskéjét, akkor az újszerű állapotban lesz kívül-belül. Látogasson el hozzánk vagy nézzen rá weboldalunkra, hogy meglássa milyen kínálattal várjuk Önt. 

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük