Eladó egy Hobby Siesta 6 személyes lakókocsi

Eladó egy Hobby Siesta 6 személyes lakókocsi

Az egyik integrált lakóautónk eladó táblát kapott! Egy ízig-vérig luxus lakóautóról van szó, mely számtalan extrával, tág belső térrel és nem kevesebb mint 6 utas hellyel támad! Hadd mutassam be a Fiat tervező asztalán megálmodott Hobby Siesta A70GM eladó lakókocsit.

Az egyik legszimpatikusabb jellemvonása kétségkívül a 6 utazó és 6 alvó helye. Nagy családokat is érdekelhet eladó lakókocsik keresgélésekor.
Ez a darab 2018 végén érkezett meg hozzánk, mondanom sem kell, vadiúj formájában. A meghajtásáról egy 2287 ccm, 130 lóerős motor gondoskodik. A lakóbusz hossza 10 mm híján 7 méter, míg szélessége 2.3 m, magassága pedig 3.2 méterig nyúl az égbe.
Ha egy olyan eladó lakókocsit keres, mely felvan szerelve minden finomsággal, akkor nagy eséllyel tetszeni fog neki, amiket felsorolok. Tolatókamera 7 inches kijelzővel, mely GPS navigációval is megvan kenve. 2 db LCD tv, telefonkihangosító, DVB-T antenna, belső ledes hangulatvilágítás. A szórakozáson túl számtalan funkció a kényelemre fókuszál, úgymint a menetklíma, állóklíma, állófűtés, 160W-os solar panel… Kerékpár szerelmesek figyelem, van egy jó hírem! 4-es kerékpártartó is található ennek az eladó lakókocsinak a hátulján.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük