Első lakókocsi bérlésünk és lakókocsis nyaralásunk

A szüleim régen, fiatal korukban mindig lakókocsival járták az országokat. Nekem eszembe se jutott ez a nyaralási forma, egészen idén nyárig. A nyáron kétessé vált a szállásfoglalások lehetősége, és hogy mennyi ideig lehet egy országban tartózkodni, mikor kell gyorsan továbbállni. Ekkor gondoltam úgy, hogy jó ötlet lenne a lakókocsi bérlés.

             Az indulás előtt még nem voltam benne biztos, hogy nekem való-e a lakókocsi kölcsönzés. Talán kényelmetlen lesz a vezető számára a hosszú úton? Esetleg nem tudunk majd békésen aludni a kényelmetlen fekhelyek miatt? Hiányozni fog valamilyen felszerelés? Ezen kérdésekre hazaérkezés után csak nemmel tudtam válaszolni. Ugyanis minden a lehető legkomfortosabb volt a lakóautóban.

             Utazásunk során több országot is meglátogattunk. Bosznia és Hercegovinában volt a kedvenc kempinghelyem. Sokan érkeztek oda lakókocsikkal, egyesek már régóta és rendszeresen így utaznak. Tőlük megtudtam, hogy  mennyivel több látnivalóhoz lehet így eljutni, mennyivel több élményt lehet így szerezni. Ezt a nyaralás végére én is megerősíthettem. Gyönyörű tájakat láthattunk útitársaimmal, végig a magunk urai voltunk, fantasztikus emberekkel ismerkedtünk meg a kempinghelyeken.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük