Knaus lakóautók a Prémium Lakóautónál

Knaus lakóautók a Prémium Lakóautónál

Szeretné bejárni Magyarország legszebb városait? Esetleg Európa más országaiba vágyakozik? Szerezzen felejthetetlen élményeket Knaus lakóautóinkkal!

Lakóautóink segítségével költséghatékony kirándulásra mehet luxus körülmények között. Felejtse el a szállásfoglalással járó problémákat és a hatalmas embertömegeket. Töltse a nyaralást családja vagy barátai társaságában kötöttségek nélkül. Knaus lakóautóink otthonos légkört biztosítanak, modern és komfortos belterük pedig tökéletes kikapcsolódást tesz lehetővé. Ideális választásnak bizonyulhatnak mindazok számára, akik szeretnének egy kicsit elvonulni a város zajától a minőségi időtöltés reményében.

Válassza Ön is Knaus lakóautóinkat a nyaraláshoz vagy épp a téli sí-szünethez!

Lakóautó flottánk időről-időre megújul, ezáltal ügyfeleink számára mindig a legmodernebb, számos extrával felszerelt és hibátlan állapotú járműveket tudunk biztosítani. Kínálatunkban jelenleg a következő Knaus lakóautók közül válogathat:

Melyik Knaus lakóautó modellt válassza? Segítünk!

Knaus Boxstar 600 Street XL modellünk nemrég gördült le a gyártó sorrol. Ez a 2022-es évjáratú Fiat Ducato 8-as alvázon futó lakóautó tökéletes választás lehet négy tagú családok, de akár kisebb társaságok számára is. Négy utazó- és alvóhellyel felszerelt, tágas és komfortos beltérrel rendelkezik. Számos extrával van ellátva, mint amilyenek a tolatókamera, az előtető LED világítása, a Remis roló rendszer vagy épp a Truma fűtés.

2018-as évjáratú Knaus Live TRAVELLER 650DG lakóautónk alkóvos felépítményű, tehát egy hálófülke helyezkedik el a sofőrszék felett. Helyhatékony, kompakt kialakítása révén hat utazó- és alvóhely található benne, így könnyedén képes nagyobb családok és társaságok befogadására is. Rendelkezik Belső LED-es hangulatvilágítással, álló- és menetklímával, 2 darab LCD TV-vel és még DVBT antennával is.

2022-es Knaus Live I700 MEG modellünk is jelentős beltérrel rendelkezik. Négy utazó- és alvóhelyet kínál az utazni vágyók számára. Integrált kialakítása révén pedig az egyik legkitűnőbb Knaus lakóautónk. Az igazi luxus kedvelőinek ez az egyterű modell lehet a tökéletes választás. Hatalmas szélvédővel rendelkezik, ezáltal az utazás egy ilyen járművel teljesen eltérő más lakókocsikhoz képest.

Knaus Boxstar 600 Street XL és Live TRAVELLER 650DG lakóautóink bérlése 43.000 Forint/nap áron lehetséges. Luxus kiadású Knaus Live I700 MEG lakókocsink pedig 48.000 Forint/nap áron lehet az Öné.

Amennyiben bármilyen egyéb kérdése van a Knaus lakóautó bérléssel kapcsolatban, hívja a +36704203581-es telefonszámot!