Használt lakóautó kereskedés - Találd meg az álmaid lakóautóját

Használt lakóautó kereskedés – Találd meg az álmaid lakóautóját

A lakóautó lényegében egy jármű és egy nyaraló ötvözete. Egy jármű, amivel szinte bárhová elutazhatunk, legyen szó Magyarországról, a környező országokról vagy még távolabbi helyekről. Ha pedig megérkeztünk az úticélhoz, akkor azonnal szálláshellyé, „nyaralóvá” alakul, amiben minden szükséges felszerelés megtalálható ahhoz, hogy kikapcsolódásunk tökéletes legyen.

Használt lakóautó kereskedést keres? Látogasson el a Prémium Lakóautóhoz!

A lakóautós utazás egy olyan tevékenységi forma, amely során hosszabb időre kimozdulhatunk otthonról megkötések nélkül. Mit jelent ez valójában? Az utazás teljes mértékben a mi fantáziánkra és költségvetésünkre van bízva. Ellátogathatunk egy közeli látványossághoz, táborozhatunk más országokban vagy akár a tengerpartra is elgurulhatunk. Az úti cél sosem egy utazóiroda által lesz meghirdetve, hanem a saját terveink és vágyaink alakítják. Mindemellett búcsút mondhatunk a cipekedésnek is. Ha lakóautóval utazunk, akkor csak egyszer lesz szükség a be- és kipakolásra. Nem kell többé tömegközlekedéssel utazni nehéz csomagokkal, sőt a reptéri többórás várakozásoktól is megkímélhetjük önmagunkat.

A lakóautós utazások további előnye, hogy elkerülhetjük velük a hatalmas embertömegeket, kiszakadhatunk egy kicsit a mindennapokból, mindezt szeretteink társaságában. A használt lakóautó kereskedések, mint például a Prémium Lakóautó, által kínált járművek általában mindössze 1-2 évesek. Ebből kifolyólag a „használt” jelző nem igazán fedi a valóságot. Ezek a modellek szinte tökéletes állapotban kerülnek bérlésre vagy eladásra, hiszen cégünk mindig ügyel a rendszeres karbantartásra, takarításra és szükség esetén a felújításra.

Használt lakóautó kereskedés – premiumlakoauto.hu

Ha a fentieket olvasva Ön is elgondolkodott a lakóautó bérlésen/vásárláson, akkor biztosan örülni fog, ugyanis az átlag lakóautók B-kategóriás jogosítvánnyal már vezethetők. Fontos, hogy 3,5 tonna össztömeget nem haladhatja meg a jármű. Ez szinte minden európai országban így van, kivéve Németországot, ahol a lakókocsikra 5 tonna a határ. Ennek ellenére, mielőtt útnak indulna, érdemes tesztvezetést végezni, mivel az autókhoz képest lényegesen nagyobb járműről van szó. Nehezebb vele közlekedni, kimértebben szükséges vezetni.

Használt lakóautó kereskedés – kínálat:

Weboldalunkon nagyszámú lakóautó típus közül választhat. Elérhetők 2-6 alvó- és utazóhellyel rendelkező modellek is. Számos tényezőtől függ, hogy az Ön számára melyik jármű az ideális. Oldalunkon a lakóautók beltereit is megtekintheti, azonban személyesen is ellátogathat hozzánk, ha tanácsra lenne szüksége.

Használt lakóautó kereskedés – néhány modell kínálatunkból:
  • Mobilvetta Admiral 6.3 (4 utazóhely, 2 alvóhely)
  • Knaus Live I700 MEG (4 utazó- és alvóhely)
  • Giottiline T37 „2022” (5 utazóhely, 6 alvóhely)
  • Hobby T65 HKM (6 utazó- és alvóhely)