Lakóautó bérlés Vas megye

Lakóautó bérlés Vas megye

A lakóautók már régóta a nomád életmód ikonikus, teljes szabadságot kínáló járművei. A kalandok szerelmese, szabadidejét a természetben szeretné tölteni, avagy csak kipróbálna valami újat? Lakóautó bérlés Vas megye szolgáltatásunk minden utazni vágyó számára elérhető!

Lakóautó bérlés Vas megye – modell kínálat

Kínálatunkban többféle formájú, méretű és kialakítású lakóautó megtalálható. Elérhetők kettő, négy, és hat ülő-, valamint alvóhelyes modellek is, így az Öné a döntés, hogy párjával, családjával vagy barátaival utazik. A lakóautó bérlés Vas megye szolgáltatásunkban megtalálható lakóautótípusok:

  • Félintegrált: A félintegrált lakóautók vezetőfülkéje fölé afféle magasítást hoznak létre az állómagasság eléréséért, ezáltal a felszabaduló térben általában kompakt tárolóegységeket helyeznek el. E rész a szélvédő síkján is túlnyúlik sokszor.
  • Integrált: Az integrált lakóautók a buszokhoz hasonló formával rendelkeznek. Nem rendelkeznek a többi típusra jellemző vezetőfülkével, mivel a teljes tér egybe nyílik. Hatalmas szélvédővel vannak felszerelve, így a kilátás egyértelműen ezekben a modellekben a legszebb. Az integrált lakóautók többségében egy franciaágy ereszthető le a mennyezetről.
  • Alkóvos: Az alkóvos lakóautók a vezetőfülke felett található, jellegzetes kinézetű lakótérről kapták a nevüket. A sofőr fölé, az alkóv részbe egy ágy kerül általában.

Lakóautó bérlés Vas megye előnyei

Lakóautó bérlés Vas megye szolgáltatásunk egyik legcsábítóbb aspektusa a szabadság érzése az úton. Nincs többé szigorú útvonalterv, fix szállásfoglalás vagy elérni való járat. Ezekkel a járművekkel az utazás épp olyan élvezetes, mint maga az úti cél. Bármikor változtathat az utazási terveken, lélegzetelállító kempingekben szállhat meg, és minden nap új kilátásra ébredhet. Az út csak arra vár, hogy Ön felfedezze, legyen szó egy országokat átszelő kalandról, vagy akár egy egyszerűbb hétvégi kiruccanásról. Mindemellett a lakóautó bérlés Vas megye szolgáltatásunkban elérhető járművek olyan kényelemmel vannak ellátva, ami egy hotelszobával is felérhet. Teljesen felszerelt konyha, hangulatos hálóhelyiségek, modern fürdőszoba, tágas nappali és most sok más extra. Több lakóautóban LED TV, légkondicionáló, parkolást segítő kamera és hangulatfények is megtalálhatók.

Lakóautó bérlés Vas megye – költségek

A közhiedelemmel ellentétben a lakóautózást szinte bárki megengedheti magának. Az utazás során nincs szükség drága szállodákra vagy éttermekre költeni, mégis luxus körülmények között töltheti szabadidejét. A kempingdíjak az esetek többségében elenyésző összegbe kerülnek, az étkezésen pedig a beépített konyhának köszönhetően szintén baráti áron megúszható. Ezen felül fenntartható járművet is választhat, sok modell már napelemmel és egyéb környezetbarát megoldásokkal van ellátva.

Lakóautó bérlés Vas megye és környékén? Válasszon Ön is a Prémium Lakóautó kínálatából!