Milyen lakóautó kerékpártartó típusok léteznek?

Milyen lakóautó kerékpártartó típusok léteznek?

Jelenleg is a következő lakóautós utazását tervezgeti? Vigye magával kerékpárját is!

A lakóautós utazások mindig jelentős tervezést igényelnek, érdemes előre meghatározni az útvonalat, a megállóhelyeket és kiválasztani a számunkra legfontosabb látványosságokat is. A hagyományos utakkal ellentétben itt nem kell tömött buszokon, vonatokon utazni és a szállásfoglalással sem kell törődni. A sok pozitívum mellett is kiemelkedik, hogy lakóautóval kerékpárokat is szállítani tudunk. A kerékpártúrák szerelmesei tehát könnyedén csapatba verődve útnak indulhatnak egy lakóautó segítségével és még a bicikliket sem kell otthon hagyni!

Lakóautóink kerékpártartóval is rendelkeznek!

Cégünk a kerékpározás szerelmeseinek is igyekszik kedvezni, ezért járműveink mind lakóautó kerékpártartóval vannak felszerelve. Látogasson el Ön is távoli országokba családjával vagy barátaival és vigye magával a kerékpárokat is egy-egy kiadós túrázásra!

Milyen lakóautó kerékpártartó típusokat alkalmazunk?

Lakóautó kerékpártartóinkat mindig a Campshop webáruházból rendeljük. Kínálatukban lakóautó kerékpártartók széles választéka megtalálható, sőt előrendeléssel még motorkerékpártartót is vásárolhat. A legnagyobb gyártók termékeit forgalmazzák, mint amilyen a Thule, a Premium és az Enduro.

A campshop.hu kínálatában megtalálható lakóautó kerékpártartók és tartozékaik:
  • Enduro BC260 kerékpártartó 2-es, vonóháromszögre – 124.990Ft
  • Thule Elite G2 hosszú, kerékpártartó 2 db (2 fajta) – 159.990Ft
  • Thule kerékpár rögzítő kar (acu tight 1,2,3,4) – 16.990-25.990Ft
  • Thule Elite G2 A 3. kerékpártartó sín – 49.990Ft
  • Thule Excellent, Elite g2 sinkészlet hosszabítóval 4. kerékpárhoz – 49.990Ft

Lakóautó kerékpártartóink javarészt kettő vagy négy kerékpár szállítására alkalmasak. A motorkerékpártartók pedig általában kisebb méretű motorbicikli elhelyezésére ajánlottak. Bármilyen tartóra is legyen szüksége, többségük a vonóhorogra erősítve alkalmazandó, tehát külső felhasználású.

Érdemes kiemelni az Enduro BC260-as lakóautó kerékpártartót ugyanis ez a modell a lakókocsi elejére szerelendő. Különlegessége, hogy speciális sínrendszerrel rendelkezik, aminek köszönhetően, akkor sem kell levenni a kerékpárokat, ha hozzá szeretne férni a jármű első gáztárolójához. Ez a modell 10kg alatti súllyal bír, viszont akár 60kg-t is elbír. Akár 2 darab elektromos kerékpár szállítására is alkalmas lehet.

Lakóautó kerékpártartót vásárolna? Látogasson el Ön is a campshop.hu-ra!