Partnercégeink akikben megbízunk

Partner cégeink akiket szívesen ajánlunk ügyfeleink figyelmébe! Megbízható szolgáltatók és beszállítóink:

Csürök Zsolt autószállító

A Prémium Lakóautó ajánlata: Csürök Zsolt autószállító

Keresse bizalommal a 024automento.hu-t, vagy pedig Csürök Zsolt autószállítót a 06-20-552-49-53-as telefonszámon! Lakókocsi szállításában, autómentés, furgonok, munkagépek és versenyautók szállításában elsők!

A Prémium Lakóautónál újonnan vásárolt lakóautóját a 024autómentő kedvezményes áron hazaszállítja Önnek! Ha esetleg bajba jutna lakóautójával, Csürök Zsolt autómentő az év minden napján, a nap minden órájában a rendelkezésére áll. Munkatársai autómentést, lakókocsi szállítást vállalnak Budapesten, annak 150 km-es körzetében, valamint az M0-ás, M3-as és M7-es autópályákon!

Segítségükkel egyszerre több jármű is szállítható, a lakókocsik, furgonok szállítását 3,5 tonnáig vállalják. Nagyon megbízhatóak, hiszen a lakókocsi szállítás árát a részletek megismerését követően, a szállítás előtt közlik a megrendelővel! Ha lakóautójával külföldön ragadna, akkor sincs baj! Csürök Zsolt autószállító szakértői beavatkozással nemzetközi autószállítást is végez!

Zártcellás hőszigetelés – a legjobb választás a Purhab Center Kft.

Profi munkatársaik igazi szakértői a poliuretán hab alapú szórt zártcellás hőszigetelésnek! Keresse őket bizalommal! A kétkomponensű zártcellás hőszigetelés a helyszínen készül, speciális szórási eljárással állítják elő. A szórás után szinte azonnal megkeményedő poliuretán habok kimagasló hő- és vízszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek! A λ [W/mK] értékek az alábbiak:

  • zártcellás poliuretán hab 0,02-0,025,
  • nyitott cellás poliuretán hab 0,03-0,035.

Laboratóriumi vizsgálatok, valamint szakembereik helyszíni gyakorlati tapasztalatai igazolják a pusztán pár másodperces megkeményedési időt. A hab folyékony halmazállapotból szilárddá válik, többszörösére növekszik. A purhab technikai paraméterei, kiváló fizikai tulajdonságai és sokrétű felhasználása miatt nélkülözhetetlen anyaggá vált, mással nem helyettesíthető. A szórt zártcellás hőszigetelés sűrűsége magasabb nyitott cellás társáénál, annál merevebb is. Kezdeti térfogatának 40-szeresére növekszik.

Zártcellás hőszigetelés – a legjobb választás a Purhab Center Kft.

Zártcellás hőszigetelés – a legjobb választás a Purhab Center Kft.