Eladó Fiat Ducato lakóautót keres? Íme 4 db Fiat Ducato alvázra szerelt lakóautó

Eladó Fiat Ducato lakóautót keres? Íme 4 db Fiat Ducato alvázra szerelt lakóautó

A lakóautós utazások afféle „életérzésként” definiálhatók leginkább. A család vagy a baráti társaság együtt útra kel, minőségi időt tud eltölteni egymással és oda látogat el, ahová csak akar. Fiat Ducato lakóautóinkkal az ember elfelejtheti a szállásfoglalással járó nehézségeket, a tömött buszokat és vonatokat, nyugodtan családias légkörben utazhatja be az országot. Cégünk lakókocsijai panoráma üvegekkel felszereltek, így a látvány garantált, a belső tér komfortos kialakítása pedig mindig elnyeri ügyfeleink tetszését.

Fiat Ducato lakóautó eladó a premiumlakoauto.hu-n!

A járványidőszak folyamán jelentősen megnövekedett azoknak a száma, akik inkább lakóautóval járták körbe az országot, mivel ezáltal elkerülhetők a jelentősebb embertömegek. Ha szeretne kiszakadni a város zajából és a folyamatos rohanásból, minőségi időt töltene inkább családjával, barátaival, akkor a lakóautó az ideális választás. Ezek a kirándulások rendkívül jó csapatépítési lehetőségként is szolgálnak, mivel hosszabb ideig egy járműben utazva jól megismerhető a másik fél. Ebből kifolyólag gyakran veszik igénybe szolgáltatásainkat céges csapatépítőkre is.

Számos Fiat Ducato lakóautó eladó jelenleg kínálatunkban!

Négy darab Fiat Ducato alvázra szerelt lakóautó közül választhat:

  • WEINSBERG CARASUITE 650 MG LAKÓAUTÓ
  • WEINSBERG CARACORE 650 MEG LAKÓAUTÓ (WEINSBERG CARACORE 650 MEG – AUTOMATA)
  • WEINSBERG CARACORE 650 MEG LAKÓAUTÓ (WEINSBERG CARACORE 650 MEG)
  • RAPIDO 856F “2020” LAKÓAUTÓ (RAPIDO 856F “2020”)

Weinsberg Fiat Ducato lakóautóink mind 2021-es modellek, jelentős belső felszereléssel rendelkeznek, kényelmes és komfortos utazást biztosítanak. A CARASUITE 650 MG egy félintegrált felépítményű modell, ami 5 utazó- és alvóhellyel rendelkezik. A hátsó franciaágy mellett az utazófülke felett található egy másik lenyitható ágy, így ideális választás lehet családok vagy párok számára is. A CARACORE 650 MEG Fiat Ducato lakóautók ezzel szemben integrált kialakításúak, 4 utazó- és alvóhellyel bírnak. A hátsó nagy ágy mellett a sofőr fülke felett helyezkedik el a másik ágy, ami könnyedén leereszthető. A RAPIDO 856F “2020” Fiat Ducato lakóautó egy 2020-as integrált felépítményű modell, ami az előzőhöz hasonló felszereltséggel bír.

Vásároljon Ön is Fiat Ducato lakóautót!

Bármely modellt is választja, mind tele van praktikus megoldásokkal annak érdekében, hogy összes csomagját magával vihesse, de ez mellett komfortosan is utazhasson. Járműveink mindegyike klímával, solar panellel, GPS-szel és LED TV-vel felszerelt. Ez mellett természetesen kerékpártartókkal is rendelkeznek, így a kerékpározni vágyók is könnyedén magukkal vihetik a bicikliket.

Ha bármilyen egyéb kérdése van, akkor látogasson el weboldalunkra a premiumlakoauto.hu-ra vagy keresse munkatársunkat a +36 20 2 428 824-es telefonszámon!