Milyen Hobby lakókocsik és lakóautók léteznek?

Milyen Hobby lakókocsik és lakóautók léteznek?

Végtelen szabadságra és új kalandokra vágyik? Próbálja ki Ön is az utazás egy igazán különleges módját, béreljen Hobby lakóautót!

A járványidőszak jelentős befolyással bírt életünk szinte minden apró részletére, így az utazási szokásokra is. Mivel az elmúlt éveket a „távolságtartás” jellemezte, ezért nem csoda, hogy a lakóautós utazások reneszánszukat élték, élik igazából a mai napig is. A Hobby lakókocsik biztosította kötöttségektől mentes kirándulási lehetőség sok kalandor számára nyújt mentőövet. Ezen járművekkel az embertömegeket megkerülve juthatunk el Európa számos országába. Cégünk Hobby lakóautóival otthonos körülmények között járhatja be legkülönlegesebb tájakat, megtapasztalva az igazi természetközeliséget.

Milyen Hobby lakóautót válasszon? Segítünk dönteni!

Annak érdekében, hogy megtalálja az Önhöz legjobban illő Hobby lakókocsit, már az elején meg kell határozni, hogy hány személlyel szeretne együtt utazni. Az utasok száma nagyban befolyásolja a választást! A lakóautók leírásánál külön vannak feltüntetve az alvó- és az utazóhelyek, amiből jól látszik, hogy egy-egy típusban hány fő tud kényelmesen utazni.

A Prémium Lakóautó kínálatában megtalálható Hobby lakóautók listája:

Jól látható a listából, hogy minden modellünk 2021-es évjáratú, így rendkívül modern belsővel rendelkeznek. Praktikus kialakításuknak köszönhetően számos rejtett tároló található bennük, így csomagjai nem fogják elvenni a helyet a beltérből. Weboldalunk interaktív funkcióinak köszönhetően minden Hobby lakóautóba bepillantást nyerhet, virtuális sétát tehet belsejükben.

HOBBY A70 GFM 2021 lakóautónk egy igazán tágas kialakítású, alkovos modell, ami Citroen Jumper alvázon fut. 6 alvó- és utazóhellyel rendelkezik, így nagyobb társaságok számára ideális választás lehet. Egy 2179 cm3 hengerűrtartalmú, 165 Le-s diesel motor hajtja, aminek a nagyobb emelkedők se jelentenek problémát. Mindezek mellett a jármű számos extrával felszerelt, megtalálható benne:

  • Truma fűtés
  • Menet- és állóklíma
  • Tolatókamera
  • Páraelszívó
  • VIGO kárpit
  • Remis roló rendszer a fülkében
  • Solar panel rendszer

Családi utazásra, esetleg kisebb társaságoknak inkább a fentihez hasonló specifikációkkal rendelkező HOBBY T65 HFL 2021 lakóautót javasoljuk. Ez a jármű 4 utazó- és alvóhellyel bír, 43.000 Ft/ nap bérleti áron lehet az Öné.

Ha még soha nem utazott Hobby lakóautóval, akkor mindenképp érdemes egy esélyt adni neki! Garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodik bárki, aki egyszer is kipróbálja ezt a kicsit sem mindennapi utazási formát!

Hobby lakóautó bérléshez hívja munkatársunkat a +36 70 420 3581-es telefonszámon!