Volkswagen lakóautó eladó kedvező áron

Volkswagen lakóautó eladó kedvező áron

Épp a nyaralását tervezgeti? Elege van a sok turistából és inkább valami különlegesebb, személyesebb élményre vágyik? Tegyen egy próbát, válasszon egyet Volkswagen alvázú lakóautóink közül!

Ha Önnel is előfordult már, hogy egy hatalmas turistatömeg részeként próbált „kikapcsolódni” és inkább frusztráltabb lett, mint nyugodtabb, akkor érdemes új lehetőségek után nézni. A hatalmas tömegek elkerüléséhez sajnos manapság már nem elég, ha például szezonon kívülre igyekszünk szállást foglalni. Ilyenkor is még rengeteg emberrel találkozhatunk, ami felesleges várakozásokkal és tolongással jár. Ha szeretné kipróbálni az utazás egy új módját, akkor tekintse meg Volkswagen alvázú lakóautóinkat! A lakóautós utazások szerelmesei sokat tudnának mesélni erről az élményről, egy teljesen új világ nyílik meg, amint belépünk a járműbe.

Volkswagen lakóautó eladó

A lakóautós utazás során nincs szükség előzetes szállásfoglalásra, nem kell tömegközlekedni, vagy épp a repülőtéren rostokolni. Nincsenek sorok és egyéb felesleges körök, amelyek megnehezítik a kikapcsolódásunkat. Ha saját Volkswagen alvázú lakóautóval rendelkezünk, akkor oda utazunk, ahova szeretnénk, és akkor, amikor csak szeretnénk. Mi döntjük el, hogy egy adott helyen hány éjszakát töltünk, és ezt útközben is kedvünkre variálhatjuk. A csomagokat csak a lakóautóig kell cipelni, ráadásul annyi holmit vihetünk magunkkal, amennyire csak szükségünk van. Olyan érzés, mintha egy négy keréken guruló lakásunk lenne, amin minden fontos kellék és felszerelés elérhető.

Volkswagen alvázú lakóautók széles választéka a Prémium Lakóautónál!

Cégünk kínálatában többféle lakóautó modell közül választhat. Elérhetők alkóvos, félintegrált és integrált modellek is, 2-6 utazó- és alvóhellyel. Az Ön igényeihez mérten, kollégánk minden segítséget megadnak annak érdekében, hogy biztosan a legjobb modellt sikerüljön kiválasztania.

Kiemelkedő ajánlatunk a Volkswagen alvázú lakóautóink közül: KNAUS TOURER VAN 500

A KNAUS TOURER VAN 500 egy 2023-as kiadású, 2000 cm3 hengerűrtartalmú dieselmotorral bíró lakóautó. 110kw/150 Le teljesítményének köszönhetően szinte bármilyen útszakaszon megállja a helyét. Fél-integrált kiadás, 4 utazó- és alvóhellyel rendekezik, így párok, családok és baráti társaságok számára is tökéletes választás lehet. További extrái:

  • 2 db Led TV
  • Dometic 2200 hűtő-fűtő klíma
  • SAT antenna
  • sötétítő és szúnyogháló az ablakokon
  • hűtőszekrény
  • Thule omnisztor
  • alufelni
  • Thule 4-es kerékpártartó
  • nagy garázs
  • tolatókamera

Knaus Tourer Van 500-as Volkswagen lakóautónk eladó, így most 26.500.000 Ft + Áfa áron lehet az Öné. Amennyiben érdekli Önt a modellt, munkaidőben bármikor megtekintheti, kollégáink készségesen segítenek. Ha további információra van szüksége, akkor keressen bennünket a +36 20 2 428 824-es telefonszámon!