Lakóautó bérlés Győr Mosonmagyaróvár és Sopron környékén

Lakóautó bérlés Győr Mosonmagyaróvár és Sopron környékén

Lakóautó bérlés Győr szolgáltatásunk kiváló lehetőséget kínál azoknak, akik a nyüzsgő városi életből és a rohanásból kiszakadva szeretnétek egy pihentető útra indulni. Járműveink lehetővé teszik, hogy egyedi módon és könnyedén magunk mögött hagyhassuk a város zaját és a mindennapi stresszt. Felejthetetlen élmények és új kalandok várnak mindenkit, aki az utazás ezen formáját válassza. Legyen szó családokról, baráti társaságokról vagy magányos vándorokról. Lakóautó bérlés Győr szolgáltatásunk mindenki számára elérhető, ráadásul olyan előnyökkel járnak, amelyek meghaladják a hagyományos utazási lehetőségeket.

Lakóautó bérlés Sopron

Lakóautó bérlés Sopron szolgáltatásunkkal lehetőségünk van Magyarország korlátok nélküli körbe utazására. Sőt, akár Európa más országait is bejárhatjuk velük. A lakóautók rugalmasságot és szabadságot biztosítanak az utazóknak a tervezésben és az útvonal kiválasztásában is. Magasfokú kényelemmel bírnak, minden fontos felszerelés megtalálható bennük, ráadásul belterük rendkívül otthonosan van kialakítva.

Lakóautó bérlés Mosonmagyaróvár

A lakóautó bérlés Mosonmagyaróvár szolgáltatásunknak köszönhetően a magányra vágyók egy igazán kényelmes és otthonos menedékhelyre lelhetnek ezekben a járművekben. Ideális lehetőség mindazoknak, akik önfelfedezésre vágynak, elvonulnának kicsit a társadalomból. Ez a négy keréken guruló „otthon” lehetőséget ad arra, hogy az ember közelebb kerüljön önmagához és eltávolodjon a zajos mindennapoktól. Legyen szó nyaralásról vagy egy eldugott kemping csendjéről, a lakóautó bérlés Mosonmagyaróvár szolgáltatással egy nagyon hangulatos „menedékhez” juthat.

Lakóautó bérlés Győr-Moson-Sopron vármegye

Cégünk telephelye Veszprémben található, azonban eladás és bérlés szolgáltatásaink a győri/soproni lakosokra is kiterjednek. Választékunkban többféle kialakítású és méretű lakóautó is megtalálható. Kettő, négy és hat ülő- és alvóhelyes modellekkel is rendelkezünk. Lakóautó bérlés Sopron szolgáltatásunkban a következő típusok elérhetők:

  • Alkóvos: az alkóvos lakóautókban a vezetőfülke felett egy újabb lakótér került elhelyezésre, ezt nevezzük alkóvnak, amiről a típus is kapta a nevét. Ebben a térben általában egy nagyméretű franciaágy található, így ezen modellek többfős társaságok számára is ideálisak.
  • Félintegrált: lakóautó bérlés Győr szolgáltatásunkban félintegrált modellek is vannak. Ezekben magasabb az utastér és a vezetőfülke belmagassága, mint a többiben. A felszabaduló térben pedig extra tárolóegységek kerültek elhelyezésre.
  • Integrált: az integrált lakóautókat gyakran lakóbuszoknak is nevezik jelentős méretükből kifolyólag. A vezetőfülke és az utastér nem különülnek el egymástól, teljes mértékben egybe nyílnak. Gyakran egy franciaágy ereszthető le bennük a mennyezetről.

Lakóautóbérlés Győr-Moson-Sopron vármegye esetén keressen bennünket bizalommal!