Lakókocsi márkák: Knaus, Tabbert

Lakókocsi márkák: Knaus, Tabbert

A táborozás, legyen szó spontán kirándulásról vagy aprólékosan megtervezett kalandról, egyetemes vonzerővel bír. Sok izgalommal és gyakran felejthetetlen élményekkel jár, amelyekre mindig jó szívvel gondolunk vissza. A csillagos égbolt alatti kempingezés nyugalma, a természet apró zajai és a pattogó tábortűz sokak szívébe lopta már be magát. Menedéket nyújt a rohanó mindennapoktól, a város zajától és lehetőséget biztosít rá, hogy újra kapcsolatba kerüljünk a természettel és önmagunkkal. A táborozás azonban sokakban kényelmetlen élményként él, általában a sátorozásból adódó esetleges kellemetlenségek miatt. Legyen szó bogarakról, egyenetlen talajról, otthon felejtett felszerelésről vagy akár egy heves zivatarról, mindezek könnyedén tönkre tehetik a kikapcsolódást. Ha Önt is zavarják a felsoroltak, akkor próbálja ki a kempingezés egy komfortosabb és biztonságosabb módját!

A legjobb lakókocsi márkák egy helyen, ráadásul kedvező áron!

A lakókocsival történő kempingezés egy sokkal barátságosabb módja a természetjárásnak. Az összes holmi elfér a tárolókban, kényelmes ágyban alszunk, védve vagyunk a bogaraktól és az esőtől is. További előnye, hogy lehetőséget kínál rá, hogy minden éjszakát más helyszínen töltsünk el, ha ahhoz lenne kedvünk. Számtalan új helyet fedezhetünk fel a saját kényelmünkben, biztonságos módon. A különböző lakókocsi márkák által nyújtott otthonos környezetben pedig nem csak az éjszakai pihenés, de az ételkészítés is könnyedén megoldható. A kínálatunkban megtalálható lakókocsi márkák mindegyikére jellemző, hogy felszerelt konyhával látja el a járművet.

Knaus és Tabbert lakókocsi márkák

Cégünk széles kínálatában a legjobb lakókocsi márkák találhatók, amelyekben biztosan nem fog csalódni! A Knaus és a Tabbert lakókocsikra sosincs panasz, magas szintű felszereltség, sok hely és stílusos belső tér. Kényelmes ágyak, TV-k, klíma és rengeteg pakolóhely jellemzi mindkét gyártó modelljeit.

Kínálatunkban jelenleg a következő lakókocsi márkák elérhetők:

A felsoroltak közül a Knaus Südwind 650 PXB 60 years és a Tabbert Puccini 750 HTD (2023) modellek kifejezetten nagy méretű, külön fürdőszobával rendelkeznek. Jelentős méretükből kifolyólag lehetőség volt bennük a szokásos kis „fürdőfülkéktől” eltérő, tényleges fürdőszobára hasonlító helyiségek kialakítására. Ez mellett nagyméretű ágyak, kényelmes ülőgarnitúra és konyha is megtalálhatók bennük.

Ha inkább egy kicsit kisebb, kompakt lakókocsi márkát keres, akkor a Knaus által gyártott Südwind 450 FU az ideális választás. 4 alvóhellyel rendelkezik, családok és párok számára javasolt.

A legjobb lakókocsi márkák tehát egy helyen a Prémium Lakóautó kínálatában!