Lakóautó bérlés Gödöllő, Szigetszentmiklós

Lakóautó bérlés Gödöllő, Szigetszentmiklós

Szeretné kipróbálni az utazás egy nem szokványos módját? Felejthetetlen élményekre vágyik? Lakóautó bérlés szolgáltatásunkat kiterjesztettük Gödöllőre és Szigetszentmiklósra is!

A lakóautózás nem csak egy hobbi vagy utazási lehetőség, ez egy életérzés. Egy olyan lehetőség, ami sokkalta nagyobb élményt nyújt, mint bármilyen másik. Egy négy keréken guruló „otthonhoz” juthatunk hozzá, amiben minden adott a teljes kikapcsolódáshoz. Könnyedén magunk mögött hagyhatjuk a mindennapokkal járó rohanást és stresszt és minőségi időt tölthetünk szeretteinkkel. Ha Ön is szeretné megtapasztalni az igazi szabadságot és pihenést, akkor válassza lakóautó bérlés Gödöllő és Szigetszentmiklós szolgáltatásunkat. Legyen szó egyéni, családdal vagy barátokkal való utazásról, egy lakóautó mindenki számára tökéletes választás! Járműveink számtalan olyan előnyt kínálnak, amelyek sokkalta tartalmasabb élményt nyújtanak, mint a hagyományos utazások.

Lakóautó bérlés Szigetszentmiklós és Gödöllő környékén

Gödöllő és Szigetszentmiklós a budapesti agglomerációban, Pest vármegyében találhatók. Gödöllő 30 kilométerre található északkeletre Budapesttől, a Rákos-patak széles völgyében. Szigetszentmiklós ezzel szemben a főváros déli határa mellett helyezkedik el, a Csepel-szigeten. A Prémium Lakóautó lakóautó bérlés Szigetszentmiklós, Gödöllő szolgáltatása már mindkét település lakosai számára elérhető. Cégünk telephelye Veszprémben található, azonban eladás és bérlés szolgáltatásunkat már e két városra is kiterjesztettük.

Lakóautó bérlés Gödöllő

Lakóautó bérlés Gödöllő szolgáltatásunk keretein belül többféle kialakítású és méretű lakóautó is megtalálható. Elérhetők kettő, négy és hat alvóhellyel rendelkező modellek is. Fontos megjegyezni, hogy a lakóautók esetében az alvó- és utazóhelyek megkülönböztetendők! Kollégáink teljes körű tájékoztatást adnak az érdeklődők számára, és segítenek az ideális típus kiválasztásában is. Weboldalunkon a legtöbb jármű beltere megtekinthető, körbejárható, de bérlés előtt személyesen is megtekintheti a választott járművet. Bérelhető járműveink rendszeres karbantartáson esnek át, mindig tökéletes műszaki állapotban kerülnek ügyfeleinkhez.

Elérhető modellek a lakóautó bérlés Szigetszentmiklós és Gödöllő szolgáltatásban:

  • Alkóvos: az alkóvos lakóautók a vezetőfülke felett kialakított részről kapták a nevüket. Az alkóv lényegében egy extra lakótérnek minősül, amiben a leggyakrabban egy franciaágy található. Ezen modellek nagyobb társaságok befogadására is alkalmasak.
  • Félintegrált: a félintegrált lakóautók magasabb beltérrel rendelkeznek, mint a többi modell. Ezen felszabaduló térben pedig extra tárolók kerültek elhelyezésre. Ideális lehet párok számára.
  • Integrált: az integrált lakóautók a legnagyobb és kategóriában is a legmagasabban elhelyezkedő modellek. Lakóbusznak is nevezik őket, ugyanis a vezetőfülke és az utastér teljesen egybenyílik, nincs elválasztva.