A lakóautó, lakóbusz megengedett maximális sebessége országonként változhat.

Magyarországon a személy gépkocsikra vonatkozó előírások az irányadók a lakóbuszok esetében is!.

A szennyvíztartályok ürítését minden esetben kizárólag erre kijelölt helyeken végezzük el. A kempingekben kivétel nélkül mindenhol, nagyobb benzinkutaknál, parkolókban, főútvonalakon táblával jelölt ürítő helyet találhatunk. Azt tanácsolnánk hogy a lakókocsinkban mindig legyen egy tömlő. Persze a legtöbb helyen van, de néha nagy segítség lehet a problémánk megoldásában.

A lakóautóban elhelyezett víztartály általában 120-150 l közötti vizet tárolnak. Tapasztalatok szerint egy személy zuhanyzásához kb. 8-12 liter víz elegendő. A lakóbuszban max.2 db pb. gázpalack helyezhető el biztonságosan, a külön erre a célra kialakított tárolóban. Nyári utazások esetén általában 10-14 napos túrákhoz elegendő egy teljesen feltöltött palack is.

Luxus Lakóautó bérlés kedvező árakon itt!

A magára hagyott lakóautót, egyes helyeken előszeretettel törik fel, rabolják ki. Készüljünk fel előre ezekre a lehetőségekre, és akkor így nem leszünk ezeknek a kellemetlen élményeknek részesei. Az lakókocsi ablakait ne sötétítsük el teljesen, mert felkelti a kíváncsiságot a rosszindulatú emberekben. Természetesen értéket, ne hagyjunk látható helyen. Az ajtókra biztosan be tud szerezni, utólag egyszerűen felszerelhető esztétikus biztonsági zárat. A lakókocsi első ajtajára is beszerezhető többféle különböző szerkezet, de ha a belső ajtó fogantyúkat egy hevederrel összekötjük, az is tökéletes megoldás lehet. Az lakóautóba be is szerelhetőek különböző méretű széfek, ahol értékeinket biztonságban tárolhatjuk.

Ha a lakókocsinkon kerékpárt szállítunk, ne felejtsük a piros-fehér csíkos fény visszaverős táblát kitenni.

Lakóautó bérlés, lakóautó kölcsönzés szuper árakon itt! Lakókocsi bérlés, lakókocsi kölcsönzés kedvező feltételekkel!

Hívjon minket most lakóautó bérléssel kapcsolatban! Lakóautó kölcsönzés feltételeit itt olvashatja!