A lakóautók típusai

Aki már jártas a lakóautó bérlés témakörében, az jól tudja, hogy ezeknek a járműveknek több, különböző típusa létezik. Melyek ezek, és miben különböznek egymástól?

Alkóvos lakóautó

Ezt a lakóautót akár a nagycsaládosok járművének is titulálhatnánk. Terjedelmes belső térrel rendelkezik, amely akár hat személy számára is garantálni tudja a kényelmes utazást. A vezetőfülke fölötti rész tágas franciaággyá van alakítva benne. Ez az alkóv létrával érhető el. Az alkóvos lakóautókra jellemző még továbbá, hogy valamennyivel nagyobb a fogyasztásuk más típusokéhoz képest.

Fél-Integrált lakóautó

Ha a lakóautó bérlés során egy félintegrált járműre esik a választásunk, akkor egy alacsonyabb fogyasztású és felépítésű változatot kapunk. Ez az alkóv nélküli verzió remek alternatívát jelent 2-4 fős társaságok számára.

Full-Integrált lakóautó

Az integrált lakóautóról sokat elárul, hogy más néven lakóbusznak is hívjuk. Formája ugyanis egy kisebb autóbusz kinézetére emlékeztet. Ez a jármű kétségkívül a luxuskategória mezőnyét erősíti. Hatalmas szélvédőkkel rendelkezik, így a hátul utazóknak is része lehet a különböző tájak nyújtotta csodálatos panorámákban.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük