2022 nyarán Te mivel mész le a Balatonra? Bérelj nálunk előre lakóautót!

2022 nyarán Te mivel mész le a Balatonra? Bérelj nálunk előre lakóautót!

2020-ban és 2021-ben a korábbi években nemigen látott népszerűségnek örvendett a lakóautózás Magyarországon. Sokan szerettek volna kikapcsolódni, kipihenni a járványidőszak alatti stresszt, és persze mindezt távol az embertömegektől.

Nálunk, a Prémium Lakóautónál is sokan érdeklődtek iránta és vették igénybe lakóautó bérlés Balaton szolgáltatásunkat. Így készülünk a 2022-es nyárra is. Hiszen bízunk benne, hogy a családok, baráti társaságok legalább szűk körben ki tudnak majd kapcsolódni egy-egy lakóautós nyári kaland során.

Lakóautóinkat az új évben is teljesen felszerelve és szervizelve, ózonnal fertőtlenítve bocsátjuk ügyfeleink rendelkezésére. Flottánkat idén is naprakészen tartjuk.

Lakóautó bérlés Balaton – nincs is jobb, főleg az elmúlt két igen különös év után, mint kiszabadulni a négy fal közül. Munkatársaink Téged és családodat, barátaidat is bevezetik a lakóautós kalandok világába. Tekintsd meg kínálatunkat és szolgáltatásainkat a premiumlakoautó.hu-n, ahol minden lakóautó modellünket megtalálja!

Vállalkozásunk prémium kategóriás lakóautók bérbeadásával és forgalmazásával, valamint szakmai tanácsadással foglalkozik. Kiemelt partnerünk a Camp Shop webáruház. Hívj minket a +36 70 420 3581-en és látogass el telephelyünkre is.