Citroen Jumper alvázzal rendelkező lakóautóink

Citroen Jumper alvázzal rendelkező lakóautóink

Alig vette kezdetét az új év, Ön viszont már a nyári lakóautós utazáson töri a fejét? Tekintse meg Citroen lakóautóinkat!

A lakóautós utazások évről-évre egyre népszerűbbek, nem csoda, hiszen nyaralásunkat egy kényelmes és mindennel felszerelt lakhelyen tölthetjük. Kompromisszumok nélkül dönthetünk az úticélról, ha kedvünk tartja, akkor minden este máshol hajthatjuk álomra fejünket.

Az efféle nyaralások egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell cipekednünk. Nincs szükség taxira, nem kell többé felcipelni a táskákat a tömegközlekedésre vagy éppen órákat várni a repülőtéren. Egy lakóautós út során csak egyszer kell be és ki pakolni a járműből. Sőt, minden fontos holmink és felszerelésünk ott lesz velünk az út során. Mindezekből látszik tehát, hogy Citroen lakóautóval sokkalta több csomag vihető magunkkal, mintha repülővel utaznánk.

Citroen Jumper lakóautó kedvező áron!

Citroen lakóautóink ágyai a sátorozásnál biztos, de néhány szálláshely ágyaitól is kényelmesebbek. A kempingezés élménye megmarad, viszont az éjszakák sokkalta komfortosabb körülmények között tölthetők!

Ha nem tetszene a kiválasztott helyszín, akkor sem kell csüggedni, bármikor tovább állhatunk. Természetesen a lakóautós utazások egy kicsit komolyabb előzetes tervezést igényelnek. Ajánlatos felmérni, hogy hol tudunk majd parkolni, illetve feltölteni a készleteket. Ez mellett érdemes túraútvonalakat is nézni.

Citroen Jumper lakóautó bérlésével akár távolabbi országokba is ellátogathat!

Citroen lakóautóink magasfokú felszereltséggel rendelkeznek, minden szükséges kellék megtalálható rajtuk, amire egy hosszú utazás során szüksége lehet. Típustól függően 2-6 alvó- és utazóhellyel rendelkező modellek közül választhat, így családját vagy barátait is magával viheti. Ügyfeleink általában a környező országokba látogatnak, Szlovénia, Ausztria és Horvátország is igen népszerű úticél manapság. Ez az utazón és fantáziáján múlik, a lakóautózás pedig teljes szabadságot ad ehhez.

Milyen Citroen Jumper lakóautót érdemes válasszon?

Az ADRIA CORAL XL PLUS 600 DP “2021” Citroen alvázon futó lakóautó egy 2021-es, modern és nagy felszereltségű modell. 6 utazó- és alvóhellyel rendelkezik, így családok és kisebb baráti társaságok számára is tökéletes választás lehet. Egy 2179 cm3 hengerűrtartalmú, 103 kW/140Le teljesítményű, diesel motor hajtja, aminek köszönhetően minden úttal könnyedén megbirkózik. Alkóvos felépítményű, így a vezetőfülke fölötti részen egy kényelmes franciaágy található. Kompakt kialakítása révén számtalan rejtett tárolóval rendelkezik, így biztosan minden csomagját magával viheti. Otthonos belterének köszönhetően pedig komfortos utazást biztosít. Citroen Jumper lakóautó extra tartozékai:

  • Tolatókamera
  • 2 DIN-es fejegység
  • 2db LED TV USB+HDMI
  • Előtető LED világítással
  • Truma fűtés
  • Menet- és állóklíma
  • Solar panel rendszer
  • 4-es kerékpártartó