Fedezd fel az Új Giottiline Siena 440 Lakóautót: Kényelem és Stílus Egyben

Fedezd fel az Új Giottiline Siena 440 Lakóautót: Kényelem és Stílus Egyben

A lakóautók világa újabb lenyűgöző darabbal bővült. A Giottiline büszkén bemutatja legújabb alkotását, a Giottiline Siena 440-et. Ez a lakóautó nem csak egyszerű jármű, hanem egy igazi otthon az úton. A következőkben leírjuk az új Giottiline Siena 440 jellemzőit és előnyeit.

ALAPADATOK: Technikai Teljesítmény és Méretek

Az új Giottiline Siena 440 a legújabb dizájn és technológiai újítások felhasználásával készült. A 2200 cm3-es diesel hajtóanyagú motorja és a 103 kW teljesítménye garantálja, hogy a hosszabb utak során is erőteljesen teljesítsen. Az alvázát a megbízható Citroen Jumper biztosítja, ami további stabilitást és vezetési komfortot biztosít.

Az alkóvos felépítménynek köszönhetően a lakóautó rendkívül praktikus és tágas. Hat utazó és hat alvóhely is rendelkezésre áll, így baráti társaságok vagy családok számára ideális választás lehet. A lakóautó hossza 6990 mm, szélessége 2320 mm, magassága pedig 3140 mm, amely elegendő helyet nyújt mindenki számára.

PACK SIENA: Kényelem és Funkcionalitás

A Giottiline Siena 440 gazdag felszereltségét a „Pack Siena” csomag teszi teljessé. Ez a csomag olyan funkciókat és tulajdonságokat tartalmaz, amelyek még kényelmesebbé és élvezetesebbé teszik az utazást:

  • Cabin air-conditioning: A kabin légkondicionálója biztosítja, hogy az utasok mindig kellemes klímában élvezhessék az utazást, akárhol is járnak.
  • ESP Traction + Hill holder + Hill descent: Az ESP és a hegyi menetstabilizátor funkciók garantálják a biztonságos és stabil vezetést, még meredek lejtők vagy emelkedők esetén is.
  • Cruise control: A tempomat lehetővé teszi az egyenletes sebességtartást hosszabb útszakaszokon, csökkentve a vezetés fáradtságát.
  • Start & Stop: Az automatikus motor leállítás és újraindítás funkció segít üzemanyagot megtakarítani és csökkenti a károsanyag-kibocsátást.
  • Co-driver airbag: A vezető- és utasoldali légzsákok biztosítják az utasok biztonságát baleset esetén.
  • Radio provision és Radio controls on the steering wheel: Lehetővé teszi, hogy az utasok könnyedén hallgathassák kedvenc zenéiket és híreiket az úton.
  • Reinforced front axle suspensions: Erősített első tengely felfüggesztés
  • Leather steering wheel: A bőrborítású kormánykerék a stílus és a kényelem jegyében szolgál.
  • Electric heated rear-view mirrors: Az elektromosan fűthető visszapillantó tükrök javítják a kilátást és csökkentik a jég és pára okozta problémákat hidegebb időjárásban.
  • DRL LED és Fog-lights: A LED nappali menetfények és ködlámpák növelik a láthatóságot és biztonságot rossz látási viszonyok között.
  • 16” Steel wheels: Az 16 hüvelykes acél felnik a stabilitást és a biztonságot szolgálják.
  • Cabin seats covers és Slatted bedsteads: A kabin üléshuzatai és az ágyrácsok minőségi és kényelmes alvást biztosítanak.
  • Flyscreen by the entrance door és LED outer lamp: A rovar elleni háló és a kültéri LED lámpa a komfort és a biztonság szintjét emeli.
  • Truma CP Plus switcher: A Truma CP Plus kapcsolóval könnyedén vezérelhetjük a hőmérsékletet és a fűtési rendszert a lakóautóban.

A Giottiline Siena 440 lakóautó az új évtized új lehetőségeit és kényelmét hozza el. A PACK SIENA csomag olyan funkciókat és tulajdonságokat kínál, amelyek a legmagasabb színvonalú utazási élményt biztosítják. Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről, és fedezd fel az utak szabadságát a Giottiline Siena 440 lakóautó kormánya mögött!