Lakóautó bérlés hosszú távra

Lakóautó bérlés hosszú távra

Lakóautó bérlés hosszú távra a Prémium Lakóautótól!

Életünk számos pontján találjunk magunkat olyan szituációban, amikor mindennapjaink és szokásaink újratervezést igényelnek. A rohanó világ, a munka okozta stressz és frusztráció sokszor vezetnek kiégéshez, főleg akkor, ha nincs lehetőségünk a minőségi kikapcsolódásra. Ha szeretne mindent hátra hagyni és messzire elvonulni a társadalomtól, akkor próbálja ki Ön is a nyaralás új típusát!

A lakóautó bérlés hosszú távra kitűnő megoldás, ha egymaga, avagy családtagjaival, esetleg a legközelebbi barátokkal szeretne időt tölteni. Lehetőséget nyújt az utazásra, a felfedezésre, a természetközeli életmódra, ráadásul mindezt pénztárcabarát módon teszi. A lakóautó bérlés előnye, hogy lényegében egy négy keréken guruló otthonhoz juthat hozzá, annak minden felszereltségével és kényelmével.

Lakóautó bérlés hosszú távra – típusok

A lakóautó bérlés hosszú távra egy rendkívül sok pozitívummal járó lehetőség. Ezen járművek többféle méretben, kialakításban és árban is elérhetők, így mindenki könnyedén megtalálhatja a hozzá leginkább illő modellt. Cégünk gépparkjában kettő, négy és hat alvó-, illetve utazóhellyel rendelkező lakóautók bérelhetők. Lakóautó bérlés hosszú távra a következő modellek közül lehetséges:

  • Alkóvos lakóautó bérlés: a vezetőfülke felett lakótér került elhelyezésre, amiben egy franciaágy található. A hátsó alvó helyiségen kívül, így tehát még egy nagy és kényelmes ágy áll rendelkezésre, ha több személlyel utazna együtt. Alkóvos modellünk például a 2023-as évjáratú GIOTTILINE SIENA 440 lakóautó.
  • Félintegrált: A félintegrált lakóautókban lakófülke nem, viszont pakolásra hasznosítható tér megtalálható a vezetőfülke felett, mivel a magasítás a szélvédő síkján túl nyúlik. Ilyen lakóautónk például 2021-es évjáratú HOBBY T65 HKM.
  • Integrált: Az integrált lakóautók a buszhoz hasonlító formájukról ismerhetők fel. Ezekben a vezetőfülke már egyáltalán nem az autókéhoz, sokkal inkább a buszokéhoz hasonlít. Hatalmas szélvédővel rendelkező, remek kilátást nyújtó modellekről van szó, amelyekben rendkívül kényelmesek. Integrált lakóautónk a RAPIDO 856F “2020” is.

Lakóautó bérlés hosszú távra – előnyök

A lakóautó bérlés hosszú távra számtalan előnnyel jár. Abszolút szabadságot és rugalmasságot biztosít, nincsenek megkötések azzal szemben, hogy hol szeretnénk tölteni az éjszakát. Ha az embernek kedve tartja, akkor lehetősége van rá, hogy minden estét máshol, más városban, helyszínen töltsön. Nem kell aggódni a szobafoglalás miatt, nincs szükség rá, hogy akár egy évre előre már a szálláskereséssel kelljen foglalkozni. Ez mellett a zsúfolt tömegközlekedési eszközök használata miatt sem kell tartani. Ha hosszabb útra megy, akkor sem a saját autójában gyűlik a kilométer, hanem egy bérelt járműben, aminek szervizeléséért cégünk felel.

Lakóautó bérlés hosszú távra? Tekintse meg cégünk széles körű kínálatát és találja meg az Önhöz illő modellt!