Lakóautó bérlés Dunakeszi

Lakóautó bérlés Dunakeszi

Lakóautó bérlés Dunakeszi környékén, Pest megyében? Hívja a Prémium Lakóautót!

Dunakeszi városa a budapesti agglomerációban található, Pest vármegyében, a közép-magyarországi régióban. A megye második legnépesebb településének számít Érdet követően, gyakran emlegetik a Dunakanyar kapujaként is. Főbb látnivalói a Szent Mihály-templom, a Hősi emlékmű, a Kegyeleti Park, az Attila-szobor, valamint a Késő római kikötőerőd és a Városháza is.

Lakóautó bérlés Pest megye és környékén

A lakóautó bérlés Dunakeszi és környékén számtalan előnnyel rendelkezik. Az utazás ezen módja nagyfokú szabadságot biztosít, ugyanis teljes mértékben a mi döntésünk lesz, hogy hol, mikor és mennyi időt szeretnénk eltölteni. Nincs szükség előzetes szállásfoglalásra, elkerülhető a zsúfolt tömegközlekedés és a hatalmas sorok is. Ez lényegében egy sajátos életforma, egy hobbi, amit mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálnia élete során. Nem csak a kempingezés, és a városnézés, de maga az utazás is biztosan egyedi élmény lesz!

Lakóautó bérlés Pest megye

A Prémium Lakóautó csapata sokéves tapasztalattal bír a lakóautó forgalmazás területén. Kínálatunkban sokféle típusú és kialakítású lakóautó közül választhat, járműflottánk modern, rendszeresen karbantartott és magas felszereltségű járművekből áll. Célunk, hogy az ügyfeleink számára felejthetetlen utazást biztosítsunk minőségi lakóautóink révén.

Lakóautó bérlés Dunakeszi – lakóautótípusok

A Prémium Lakóautó kínálatában a következő lakóautótípusok közül választhat:

  • Integrált lakóautó: Az integrált lakóautók méretük és kinézetük alapján a buszokhoz hasonlítanak leginkább. Mutatósak, jól felszereltek és sok ember egyidejű utaztatására is alkalmasak. Vezetőfülkéjük teljesen egybenyílik az utastérrel, oldalsó ajtaja is általában az első ülések mögött található. Hatalmas szélvédővel rendelkeznek, így kivételes kilátást biztosítanak az egész út során. Gyakran külön hálófülkével, plusz egy leereszthető franciaággyal is felszereltek.
  • Félintegrált lakóautó: A félintegrált lakóautókat leggyakrabban párok bérlik, mivel kevesebb hely található bennük, mint az integráltakban. Kényelem szempontjából természetesen ezen típusok sem nyújtanak semmivel kevesebbet, pusztán kicsit kisebb méretűek. Általában két ágy található bennük, sokszor az ebédlő egyes részei további fekhelyekké alakíthatók.
  • Alkóvos lakóautó: Ezen lakóautótípus jellegzetes külsővel rendelkezik, mivel a vezetőfülke felett egy újabb „helyiség” került elhelyezésre. Ezen külön részbe egy franciaágy került elhelyezésre, így ez a modell több alvóhellyel is rendelkezik.
A Prémium Lakóautó ajánlása lakóautó bérlés Pest megye esetén:
  • Mobilvetta Kea I64 (2023) integrált lakóautó: 4 alvó- és utazóhellyel 58.000Ft/nap
  • Giottiline T37 (2022) félintegrált lakóautó: 5 utazó és 6 alvóhellyel 53.000Ft/nap
  • Giottiline Siena 440 (2023) alkóvos lakóautó: 6 utazó- és alvóhellyel 53.000Ft/nap