CampShop – Prémium Kemping

CampShop – Prémium Kemping

A CampShopnál tudják, mi az igazi kikapcsolódás titka! Böngéssze a www.campshop.hu webáruházat, a Prémium Lakóautó partnerét, a legkiválóbb kempinges felszerelésekért, kiegészítőkért.

Kalandozóknak, új élményekre vágyóknak a CampShopnál minden megtalálható. Kemping bútorok széles választéka a függőágyaktól a kemping szekrényekig. Továbbá lakóautó vásárlásához, bérléséhez ideális multimédia kiegészítőket, televíziókat, kamerarendszereket, solar paneleket is forgalmazunk.

Járművéhez webáruházunkban, széleskörű felszerelést talál. Minden, ami csak kellhet egy utazás/kempingezés alatt nálunk megleli! Weboldalunkon minden megtalálható a legkisebb akkumulátoroktól, töltőktől kezdve az ápolószereken át a felnikig és a gumiabroncsokig.

Számunkra nem csak a kaland, hanem a környezettudatosság is fontos, ezért nálunk e-rollereket és elektromos kemping kerékpárokat is találni.

Csapatunk 2008 óta kempingezik Európa-szerte. Pályafutásunkat lakóautók bérbeadásával kezdtük, azonban ügyfeleink igénye idővel megnőtt a széleskörű kemping kiegészítő termékek iránt.

Látogasson el a CampShopra egyéb termékekért, gáz -, konyha- és lakóautó felszerelésekért, klímákért, sátrakért, sportért és játékért, továbbá tekintse meg akcióinkat is!