Eladó lakókocsi: Giottiline T45

Egy 2020-as évjáratú, kiemelkedő felszereltségű lakóautó került kínálatunkba. Egy olyan eladó lakókocsit kínálunk Önnek, ami minden kényelmi feltételnek megfelel. A jármű alkovos felépítésének köszönhetően a járművezető is hatalmas teret élvezhet alváskor. Az alkovos felépítés dióhéjban annyit jelent, hogy a vezetőnek szánt alvófülke a vezetőülés fölé nyúlik. Így a lakótéren csak az öt utasnak kell osztozni utazás és alvás közben is. 2320 mm-es szélessége és 3200 mm-es magassága is tágas térről árulkodik. Ha valaki inkább a számoknak, hisz mint a szavaknak, az is meggyőződhet, nem mondunk nagyokat!

             A lakóautó különlegességei közül a 7”-es LCD tolatókamerát és a teljes Európa térképpel rendelkező GPS navigációs rendszert emelnénk ki. Ezek biztosítják, hogy bármilyen körülmények között magabiztosan közlekedhessenek az utazók. A GPS-nek köszönhetően az internet-elérés sem szükséges a tájékozódáshoz.

             Azokhoz is szólunk, akik inkább az esztétikai oldalról nézik a dolgot, és az alapján választanának. A Giottiline T45 exkluzív dizájnja, panorámás tetőablaka, RGB LED belső hangulatvilágítása mindenki számára ideális környezetet teremthet a pihenésre.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük